Політика

«Самопоміч» оголосила про підтримку Валерія Вариводи на виборах до Верховної Ради по Малинському округу №66

8 October 2014, 12:25

Політична рада «Об’єднання «Самопоміч», на своєму з’їзді, ухвалила рішення щодо підтримки кандидата в народні депутати України по 66 мажоритарному округу Валерія Вариводи на виборах 26 жовтня. Про це йдеться в інформації опублікованій на сайті Об’єднання «Самопоміч».

«Я щиро вдячний «Об'єднанню «Самопоміч» за таку довіру! Надзвичайно приємно дізнатися, що тебе підтримує така авторитетна політична сила, а тим більше, люди, які тобі симпатичні! Я обіцяю, що виправдаю таку високу довіру і надалі, не покладаючи рук, працюватиму на користь своїх земляків і України», - зазначив Валерій Варивода, коментуючи новину журналістові нашого видання.

Нагадаємо, основним принципом, за яким лідери Об’єднання визначають достойних підтримки з боку «Самопомочі» кандидатів-самовисуванців є: позитивні відгуки про кандидата з боку громади та місцевих жителів, якісні показники активної громадської діяльності, відсутність партійних зобов’язань та досвіду роботи народним депутатом.

Для довідки: Валерій Варивода, самовисуванець, народився 14 травня 1957 року в селі Пляківка Черкаської області, освіта вища, підприємець, безпартійний, проживає в місті

Коростишеві Житомирської області. Займає активну громадянську позицію, допомагав активістам майдану, збирав гуманітарну допомогу та відвозив безпосередньо в зону АТО солдатам 95-ї окремої житомирської аеромобільної бригади.

«Об’єднання «Самопоміч»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі