Місто

Житомирський міськвиконком знову відклав питання про тарифи на проїзд у громадському транспорті

15 October 2014, 10:51

Виконавчий комітет Житомирської міської ради, засідання якого проходить 15 жовтня, знову зняв з розгляду питання «Про встановлення вартості проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування».

Заступник міського голови Євгеній Демчик пояснив, що раніше тарифи на проїзд у громадському транспорті регулювались Міністерством інфраструктури, а зараз ці функції покладені на департамент економічного розвитку міської ради та самих перевізників. А тому над цим питання потрібно ще попрацювати.

Пропозицію зняти з порядку денного питання про тарифи на проїзд проголосували усі члени виконкому, присутні на засіданні, – 32 «за».

Нагадаємо, на засіданні, яке відбулося 1 жовтня, міськвиконком вирішив зняти з порядку денного та відправити на довивчення питання про вартість проїзду у пасажирському транспорті.

Як повідомляв Житомир.info, проектом рішення міськвиконкому планувалося встановити з 10 жовтня 2014 року вартість проїзду в міському пасажирському транспорті загального користування: на міських автобусних маршрутах, які працюють у режимі маршрутного таксі та звичайному режимі руху в розмірі 3 грн.; на електротранспорті в розмірі 2 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі