Спорт

Житомирянин став «бронзовим» призером чемпіонату Європи з кікбоксингу

27 October 2014, 18:07

Спортсмен із Житомира здобув «бронзу» на чемпіонаті Європи з кікбоксингу за версією «ВАКО».

Про це повідомляє Національна федерація кікбоксингу України «ВАКО».

Чемпіонат Європи з кікбоксингу «ВАКО» серед дорослих проходив у місті Більбаоі (Іспанія) з 18 по 26 жовтня. У змаганнях взяли участь понад 480 спортсменів з 40 країн світу. Згідно з регламентом змагань, одна команда складалася з 57 осіб.

Від команди України виступило 9 спортсменів. Було завойовано 6 нагород: із них 1 срібна та 5 бронзових медалей.

Особисті результати

«Житомирський кікбоксер Володимир Демчук на прізвисько «Дядя Вова» у ваговій категорії до 67 кілограм став бронзовим призером чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO, який 20-26 жовтня 2014 року відбувся у місті Більбао Країни Басків (Іспанія). У першому колі змагань жереб звів Володимира з місцевим бійцем Кріштіаном Ріверою - переможцем чемпіонату Іспанії 2014 року. Але, не зважаючи на шалену підтримку трибун, у жорстокому протистоянні з різноголосом суддівських рішень перемогла Україна.

У другому колі наступним  суперником став поляк  Міхаель Горбачевскі: суперник щосекунди пресингував, наносячи неймовірну кількість ударів, але Володимир вчасно зустрічав суперника та повністю контролюючи ситуацію в ринзі одноголосним рішенням здобув чергову перемогу. У півфіналі на нього вже очікував представник сусідньої Білорусі Андрій Хомяк. Цей бій  без перебільшення можна назвати прикрасою турніру: напружуючи по ходу поєдинку всі сили,  наш земляк не зміг здолати опір білоруса та виборов бронзову нагороду чемпіонату», - пише сайт Спортивний Житомир.

Фото сайту "Спортивний Житомир"

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі