Місто

Житомирський міськвиконком хоче, щоб прокуратура розібралася із будівництвом у парку Гагаріна

19 November 2014, 12:34

 Виконком Житомирської міської ради відмовився вносити зміни у договір купівлі-продажу, який стосується будівництва житлових будинків на Старому бульварі.

Таке рішення було прийняте на засіданні 19 листопада. «За» проголосували 25 з 38 присутніх членів виконкому (за дани сайту міської ради у складі виконкому 45 чол.).

«Погодити продовження строку дії умов п.п. 5.3, п. 5 договору купівлі-продажу, укладеного між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Житомирській області та ЗАТ «Інвестиційна технологія», в частині продовження терміну будівництва об'єкта, розташованого за адресою: м. Житомир, бульвар Старий, 14 на п'ять років – до 03 листопада 2019 року», - таким був проект рішення «Про погодження внесення змін до договору купівлі-продажу».

«Якщо там будуть побудовані усі будинки, які заплановані, то ми лишимось без єдиного парку в Житомирі. Тільки уявіть що це буде, коли у всіх 200 власників квартир буде по одному авто. Це перше. І друге – мене цікавить, хто дозволив розібрати ту будівлю яка там була?», - звернулася до присутніх на засіданні в.о. мера, секретар міської ради Любов Цимбалюк.

Член виконкому Юлія Демчук нагадала, що біля новобудови знесли недобудоване приміщення гастрольного театру.

«Приміщення театру купувалось для добудови гастрольного театру, а не для житлової забудови, а тому прошу, щоб виконком доручив звернутися до прокуратури і управління держмайна та розібратися», - запропонувала Демчук.

Виконком підтримав цю пропозицію: 32 члени виконкому проголосували за те, щоб доручити Любові Цимбалюк звернутися до прокуратури та інших служб.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні минулого року в парку почали будувати багатоповерхівку. Замовник будівництва на Старому бульварі, 14 – київська фірми «Інвестиційна технологія», інвестор – ДП «Інтергал-Буд» львівського ТОВ «Фірма «Інтергал ». Будівництво планували завершити у першому кварталі 2015 року.

Фото з архіву редакції

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі