Місто

Власники земельної ділянки на Старому бульварі у Житомирі кажуть, що мали право знести недобудований театр

25 November 2014, 17:18

 Компанія «Інвестиційна технологія» повідомляє, що будівництво багатоповерхівки на Старому бульварі, 14 у Житомирі проходить поза межами паркової зони і забудовник мав право знести недобудований гастрольний театр.

Про це йдеться у листі на адресу редакції Житомир.info за підписом директора ТОВ «Інвестиційна технологія» Фічук С.І.

«По-перше: будівництво проходить за межами паркової зони, про що свідчать усі необхідні документи. По-друге, за даними візуального обстеження будівельних конструкцій незавершеного будівництва гастрольного театру, що знаходиться на розі вулиць Старий Бульвар, 14 та Фещенка-Чопівського, 2 у парку ім. Ю. Гагаріна у м. Житомирі, було зроблено висновок про те, що загальний стан обстежених конструкцій аварійний (за станом найгіршого елемента), у зв’язку з чим об’єкт незавершеного будівництва було демонтовано», - йдеться у листі.

Також зазначається, що у договорі купівлі-продажу об’єкту незавершеного будівництва (а саме - гастрольного театру) внесені зміни, які дозволяють перепрофілювати первісне призначення об’єкта.

«Зважаючи на те, що будівництво багатоквартирного, двосекційного житлового будинку за адресою вул. Бульвар Старий, 14 у м. Житомирі абсолютно законне, його планується успішно завершити у першому кварталі 2015 року», - наголошує директор ТОВ «Інвестиційна технологія».

Нагадаємо, під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради 19 листопада цього року члени виконкому відмовилися вносити зміни у договір купівлі-продажу, який стосується будівництва житлових будинків на Старому бульварі та доручили в.о. мера Любові Цимбалюк звернутися до правоохоронних органів щодо законності будівництва.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі