Події

У Житомирській області в будинку сімейного дебошира виявили пістолет і майже 150 набоїв

30 January 2015, 10:55

У ході профілактичних заходів під умовною назвою «Візит» в оселі немолодих мешканців одного з сіл Бердичівського району Житомирської області правоохоронці вилучили пістолет 9-го калібру та близько півтори сотні набоїв.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області з посиланням на Бердичівський міськвідділ міліції.

Під час чергових відвідин жителів своєї адміністративної дільниці міліціонер Бердичівського міськвідділу дізнався про те, що в одному з будинків зберігається зброя і боєприпаси.

50-річна жителька району поскаржилася дільничному на свого чоловіка, який постійно вчиняє сварки. Жінка зізналася, що боїться перечити йому, оскільки господар у будинку зберігає зброю.

На момент розмови правоохоронця із господинею сімейного дебошира вдома не було. Тож, отримавши від неї дозвіл на огляд домоволодіння, дільничний інспектор міліції у вентиляційній шахті на кухні виявив пістолет 9-го калібру та близько півтори сотні набоїв.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої зафіксували та вилучили виявлене.

– Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Пістолет і набої направлено на експертне дослідження. Тривають заходи щодо встановлення місця знаходження власника зброї та боєприпасів,– пояснив начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

У рамках розпочатого досудового розслідування працівники міліції з’ясовують походження набоїв.

За чинним кримінальним законодавством, незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, 29 січня під Житомиром патрулі виявили у водія наркотики та боєприпаси.

Фото прес-служби УМВС України в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі