Влада

Конкурсна комісія не визначилася із кандидатом на посаду головного лікаря Житомирської обласної лікарні

31 January 2015, 17:48

 Одразу 7 бажаючих стати головним лікарем Житомирської обласної лікарні запропонували свої кандидатури на розгляд комісії, яка б мала обрати найбільш достойного.

30 січня до обговорення долучились і представники громадськості, які запропонували продовжити конкурс, аби участь у ньому змогли взяти учасники антитерористичної операції та родичі загиблих військових.

«Подали на нашу комісію лист в якому йдеться про те, що ми хочемо. Його підписали і «Самооборона» і «Майдан» та інші громадські організації, які просять, що б комісію продовжили на місяць, що б брали участь у цих конкурсах учасники АТО і дружини загиблих», - звернувся до присутніх Олександр Коцюбко.

У конкурсної комісії немає повноважень продовжувати конкурс – запевняє заступник голови обласної ради Руслан Годований Втім він повідомив: якщо від учасників АТО надійдуть заявки на заміщення вакантних посад, то конкурс оголосять знову.

«Якщо прийдуть заявки від учасників АТО, тільки потім ми переглянемо на своїх комісіях. Де будуть інші заявки – це вже, вибачте, тиск на комісію, я те хочу, а те не хочу. Учасникам АТО ми їм винні, винні спокоєм, винні миром», - каже Руслан Годований.

Під час розгляду кандидатів на посаду головного лікаря обласної лікарні члени комісії виявили невідповідність у документах деяких з кандидатів, хоча усі вони впевнені, що подали повний пакет документів, який підтверджує їх професійні якості. Заступник голови обласної ради запропонував звернутись до Міністерства охорони здоров’я із запитом, аби впевнитись, що усі кандидати на посаду головного лікаря обласної лікарні відповідають кваліфікаційним вимогам.

«Моя особиста пропозиція – розглядаємо всіх, робимо висновки, робимо зауваження і не приймаємо ніякого рішення. Відправляємо перевірити відповідність кваліфікаційних вимог згідно нашого конкурсу і всіх кандидатів. Я вважаю, що міністерство має розібратись в цьому і поставити печатку і підпис», - наголосив Руслан Годований.

Члени комісії підтримали пропозицію заступника голови облради та продовжать обговорення коли дочекаються відповіді з міністерства.

Про претендентів на посаду головного лікаря читайте тут. На засідання конкурсної із семи претендентів не прийшов лише Ігор Сабадаш.

 

Лукашенко Ігор Вікторович, головний лікар Чуднівської ЦРЛ;

Леськів Богдан Богданович, заступник головного лікаря з лікувально-профілактичної роботи обласного центру профілактики та боротьби зі СНІДом

Сич Наталія Омелянівна, головний лікар Романівської ЦРЛ;

Камінський Іван Анатолійович, головний лікар Коростенської ЦРП;

Собко Тарас Дмитрович, головний лікар КУ «Центральна районна лікарня Червоноармійської районної ради»

Прилипко Микола Іванович, завідувач відділення гемодіалізу обласної клінічної лікарні

Фото Андрія Дідківського

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі