Влада

Керівник обласної міліції не має власного житла у Житомирі, мешкає у приватній квартирі

4 February 2015, 17:30

 Житомиром ширяться чутки, що нинішній керівник обласної міліції Григорій Полковніков проживає у приватному готелі «Петроград», де вартість номеру від 250 до 600 грн. за добу.

Житомир.info вирішив з’ясувати де проживає т.в.о. начальника УМВС – направив інформаційний запит та оперативно отримав відповідь.

«Інформуємо, що т.в.о. начальника УМВС Полковніков Г.В. не отримував у м. Житомирі житло, у тому числі службове або тимчасове, а також у готелі не проживає. Водночас повідомляємо, що Полковніков Г.В. мешкає у приватній квартирі, кошти на оплату якої не виділяються УМВС України в Житомирській області. Наразі це вся інформація, яку можливо оприлюднити відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», - йдеться у відповіді на запит.

Нагадаємо, Григорій Полковніков у вересні 2014 року був призначений заступником начальника управління – начальником кримінальної міліції УМВС України в Житомирській області, а до цього очолював управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС в Івано-Франківській області.

Григорій Полковніков на сесії облради 16 січня 2015 року

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі