Політика

Житомирські нардепи пропонують призначити начальником обласного управління юстиції депутата міськради

5 February 2015, 15:10

 Народні депутати, які входять до міжфракційного об’єднання «За Житомирщину», пропонують міністру Павлу Петренку кандидата на посаду начальника головного управління юстиції у Житомирській області.

У розпорядженні Житомир.info є лист нардепів міністру, який відправлений 5 лютого 2015 року.

«Просимо вас розглянути кандидатуру Горая Олега Станіславовича на посаду начальника головного управління юстиції в Житомирській області. Олег Горай – перспективний фаховий юрист, користується заслуженим авторитетом, повагою та довірою у колег. У 2009 році здобув вищу освіту у Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого, з вересня 2014 року розпочав навчання в Варшавському університеті за спеціальністю «Право Євросоюзу», Загальний трудовий стаж складає 11 років, в тому числі на керівних посадах понад 6 років. Під час режиму Януковича не перебував на державній службі. У причетності до корупційних дій не помічений», - йдеться у листі, який підписали вісім народних депутатів.

Нагадаємо, Олег Горай у 2010 році був обраний до Житомирської міської ради по мажоритарному округу як висуванець ВО «Батьківщини». В даний час є членом фракції «Батьківщина» у міській раді.

Як повідомляв Житомир.info, Василь Шундрик, який очолював обласне управління юстиції з 1996 року, звільнився 1 жовтня 2014 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі