Влада

Новопризначений прокурор Житомирської області пообіцяв працювати над підвищенням авторитету прокуратури

7 March 2015, 12:44

6 березня заступник Генерального прокурора України Олексій Баганець представив колективу прокуратури Житомирської області нового прокурора області – Любомира Війтовича.

Про це Житомир.info повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

Представлення відбулося за участю керівників облдержадміністрації та обласної ради.

Олексій Баганець повідомив, що Любомир Війтович призначений на посаду наказом Генерального прокурора України від 5 березня 2015 року.

«Після перемоги Революції Гідності Любомир Війтович як перспективний фахівець слідчої роботи досить високого класу, був призначений на вищу посаду у центральному апараті», - сказав заступник Генпрокурора.

Він також додав, що у цілому новопризначений прокурор області має двадцятирічний стаж в органах прокуратури, обіймав керівні посади на різних рівнях, останнім часом - заступника начальника Головного управління Генеральної прокуратури України.

За нинішньої ситуації у державі для органів прокуратури надзвичайно важливими завданнями є боротьба із корупцією, забезпечення законності у сфері економіки, під час мобілізації та низка інших актуальних питань, поставлених сьогоднішніми викликами часу, - наголосив Олексій Баганець, додавши, що у цілому в роботі колективу прокуратури Житомирської області немає серйозних прорахунків.

Він висловив упевненість, що з новим керівником колектив справиться із завданнями, які необхідно вирішити в умовах кардинального реформування відомства.

Прокурор області Любомир Війтович запевнив, що усвідомлює усю відповідальність, та висловив сподівання, що зустріне розуміння і підтримку колективу у вирішенні поставлених перед відомством завдань.

«Зобов’язуюсь працювати, неухильно виконуючи вимоги Конституції та Законів України, підвищувати авторитет прокуратури», - сказав новий прокурор.

Станом на 12.30 год. 7 березня на офіційному сайті прокуратури Житомирської області є відомості лише про трьох заступників прокурора.

Як повідомляв Житомир.info, Любомир Війтович займався розслідуванням загибелі екс-міністра УМВС Юрія Кравченка та гендиректора «Укрзалізниці» Георгія Кирпи.

Любомир Війтович, Олексій Баганець

Під час представлення у прокуратурі області. Фото прес-служби прокуратури

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі