Влада

У Луганську область приїхали житомирські будівельники, які будуть зводити захисні споруди на лінії розмежування

3 April 2015, 12:06

 Перший заступник голови ОДА зустрівся з делегацією житомирських будівельників.

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє Луганська облдержадміністрація.

«Сьогодні, 2.04 перший заступник голови облдержадміністрації Михайло Пухтаєвич зустрівся з делегацією будівельників з Житомирської області, які будуть зводити фортифікаційні споруди на лінії розмежування між українською армією та окупованими територіями у Луганській і Донецькій областях», - йдеться у повідомленні.

У ході зустрічі порушувалися питання постачання і забезпечення будівельників необхідними матеріалами та будівельною технікою.

«Ми допоможемо з усім необхідним устаткуванням. Ресурсна база для цього у Луганській області є. Від своєчасності виконання робіт залежать життя наших бійців, які знаходяться на передовій, і тому наше з вами завдання – закінчити роботи якнайшвидше», – відзначив перший заступник голови ОДА.

На фото видно, що разом з будівельниками до Луганської області приїхав перший заступник голови Житомирської облдержадміністрації Геннадій Дмитренко. Відповідно до розпорядження голови ОДА, Дмитренко очолює координаційний штаб з будівництва захисних споруд у зоні проведення АТО.

«Після зустрічі Михайло Георгійович разом з житомирською делегацією виїхав на місця на лінії розмежування, де будуть зводитися інженерні споруди, щоб подивитися на фронт робіт, який на них чекає», - повідомляє Луганська ОДА.

 

Фото з фейсбук

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі