Місто

Ротація житомирських міліціонерів у зоні АТО: сто на сто

2 May 2015, 13:40

 Сотня міліціонерів змінить своїх колег-земляків, які нині боронять на сході країни мир та правопорядок. У відрядженні правоохоронці виконуватимуть службові завдання на блокпостах та у населених пунктах Луганщини.

Про це 1 травня повідомила прес-служба УМВС України в Житомирській області.

«Про готовність особового складу до відрядження та служби у зоні проведення антитерористичної операції  керівництву УМВС доповів командир зведеного загону Анатолій Монзолевський. Інструктаж перед від’їздом правоохоронцям провели заступники начальника УМВС Юрій Лебідь та Микола Юсковець. Після короткого прощання з рідними, друзями та колегами у дворі УМВС, дванадцятий зведений загін правоохоронців Житомирщини вирушив у бойове відрядження. У зоні АТО міліціонери охоронятимуть громадський порядок під час патрулювань та чергувань на блокпостах, вартуватимуть об’єкти життєзабезпечення населених пунктів та здійснюватимуть інші антитерористичні заходи», - інформують правоохоронці.

2 травня УМВС поінформувало про повернення зведеного загону міліціонерів, які впродовж місяця забезпечували правопорядок на Луганщині.

«Зустрічали житомирських героїв у міліцейських погонах у дворі обласного УМВС. Новоприбулі вишикувалися і командир зведеного загону Роман Зайцев доповів керівництву УМВС про те, що усі відкомандировані міліціонери прибули до місця постійної дислокації без утрат і в доброму здоров’ї. Для частини житомирських правоохоронців зведеного загону це була далеко не  перша поїздка у зону проведення АТО», - повідомляє прес-служба обласного управління міліції.

Після короткого відпочинку, новоприбулі правоохоронці стануть до виконання своїх безпосередніх обов’язків на Житомирщині.

 

Фото прес-служби УМВС

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі