Влада

Депутати втретє зберуться на сесію Житомирської міської ради, яка триває майже місяць

9 June 2015, 11:43

 Третє пленарне засідання 47 сесії Житомирської міської ради відбудеться о 14.00 год. 10 червня 2015 року.

Про це повідомляє сайт міськради.

На засіданні будуть розглядати питання про встановлення місцевих податків і зборів (доповідач – директор департаменту бюджету і фінансів Сергій Гаращук) та слухати виступи депутатів у «Різному».

Зінаїда Стрякіна внесла на розгляд звернення щодо підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, Олег Самчук – щодо КП «Житомирводоканал», Валерій Онопрієнко – про внесення змін до Податкового кодексу та щодо відміни плати за користування ліфтами мешканців перших і других поверхів, Юрій Мойсеєв – щодо пільгових тарифів на перевезення мешканців мікрорайону Мальованка. Також Мойсеєв буде доповідати про роботу тимчасової комісії по поточному ремонту вулиць.

У «Різному» також будуть розглядати виконання рішення від 24.09.2014 №757 «Про розроблення міської цільових програми розвитку водопровідних і каналізаційних мереж в районах з приватним сектором м. Житомира на період 2015-2020 роки».

Як повідомляв Житомир.info, 47 сесія Житомирської міської ради розпочала свою роботу 14 травня, у порядку денному було 78 питань, в сесійній залі були присутні 53 депутати з 60. Після розгляду 19 питань порядку денного перше пленарне засідання завершилося. Друге відбулося 29 травня – розглянули 58 питань, з яких 47 стосувалися земельних ділянок. На пленарному засіданні, яке тривало менше трьох годин, був присутній 41 депутат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі