Місто

Депутат міської ради Величко став директором школи у Житомирі

16 June 2015, 19:28

16 червня у ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10 м. Житомира було представлено педагогічному колективу нового директора – Величка Олександра Юлійовича.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Величко до цього займав посаду вчителя правознавства в ЗОШ № 19 та за сумісництвом викладача кафедри суспільно-гуманітарних дисциплін Житомирської філії Київського інституту бізнесу і технологій. Також Олександр Величко займається науковою працею, активною громадською діяльністю та з 2010 року є депутатом Житомирської міської ради.

Педагогічному колективу школи нового директора представив начальник управління освіти Житомирської міської ради Валентин Арендарчук. Він охарактеризував Величка як інтелектуальну людину, досвідченого педагога й викладача та побажав йому успіхів на новій посаді.

«В свою чергу новопризначений керівник ЗОШ I-III ступенів №10 м. Житомира сказав, що глибоко усвідомлює значимість роботи та висловив сподівання на плідну й тісну співпрацю з педагогічним колективом заради якісного та змістовного навчально-виховного процесу», - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року Олександр Величко балотувався по мажоритарному округу №62 (Житомир) як кандидат від партії «Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)».

Фото з сайту міської ради

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі