Влада

Міністру Квіташвілі покажуть житомирський перинатальний центр і роботу «Лікарняної каси»

17 June 2015, 11:03

 18 червня міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі перебуватиме з одноденною робочою поїздкою у Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба департаменту охорони здоров’я облдеражадміністрації.

«Під час візиту запланована зустріч Олександра Квіташвілі з медичним активом Житомирської області. Міністр також ознайомиться з роботою Житомирського обласного медичного консультативно-діагностичного центру та обласного перинатального центру», - йдеться у прес-анонсі.

Візит міністра триватиме чотири години і почнеться о 10.00 із зустрічі з губернатором Сергієм Машковським та заступником голови облради Русланом Годованим.

У Житомирському інституті медсестринства запланована півторагодинна зустріч з медичними працівниками, керівниками місцевих органів влади, самоврядування, представниками засобів масової інформації щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи з реформування, після якої відбудеться прес-конференція.

За півгодини Олександра Квіташвілі планує оглянути комунальну установу «Обласний медичний консультативно-діагностичний центр» та познайомитися з роботою благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області». Також півгодини триватиме відвідування обласного перинатального центру.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі