Політика

Фонд родини Розенблатів подарував житомирським розвідникам позашляховик «Укроп»

20 June 2015, 17:24

Позашляховик для розвідників житомирської 95-ї бригади придбав Благодійний фонд родини Розенблат.

Про потребу бійців доброчинці дізналася місяць тому від свого колишнього працівника. Він був прорабом на будівництві 9-поверхівки, яку зводила компанія «Фаворит», часто супроводжував вантажівки з волонтерською допомогою на Схід, а три місяці тому і сам пішов до війська.

Боєць зізнається: йому не довелося просити про допомогу, благодійники самі запропонували придбати автомобіль.

«Я працював на «Фавориті», я особисто знаю Олену Семенівну Розенблат, Бориса Семеновича. Списалися, вони запитують, чим допомогти, чи потрібна машина. Ну звісно потрібна. У нас була одна, але вона згоріла. Через три дні нам надіслали фотографію, запитали, чи така підійде. А ще за кілька днів сказали, що машина придбана, їде у Житомир, приїжджайте, забирайте. Рота була не просто задоволена, а в захваті», - каже військовослужбовець 95-ї окремої аеромобільної бригади Олег Котенко.

Позашляховик купували у Німеччині за майже три тисячі євро. Разом з машиною десантникам передали холодильники, літній одяг, кросівки та консерви. Бійці не приховують радості і кажуть: вже наступного тижня машину з гостинцями доставлять у зону АТО.

«Це якраз така машина, яка потрібна нам у зоні АТО для виконання бойових завдань, адже ми зазвичай їздимо по бездоріжжю. Ми хотіли саме таку машину», - ділиться враженнями
військовослужбовець 95-ї окремої аеромобільної бригади Іван Шехов.

Керівник благодійного фонду Олена Розенблат переконує: вони не припинятимуть допомагати армії, допоки на Сході ведуться бойові дії. І закликає українців об’єднуватися у допомозі військовим.

«Насправді почуття величезної подяки хлопцям, які там за нас усіх знаходяться і воюють, і зберігають мир і чисте, блакитне небо для нас. Дуже хочеться миру, дуже хочеться перемоги, і я вважаю, що обов'язок кожного жителя України і Житомира - максимально наближати цю перемогу», - каже Олена Розенблат.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі