Місто

Через велопробіг «Україна без наркотиків» на півгодини обмежать рух в центрі Житомира

24 June 2015, 15:36

27 червня в рамках Всеукраїнського проекту «Україна без наркотиків» в місті Житомирі вдруге відбудеться тематичний велопробіг, приурочений до Міжнародного дня боротьби з наркоманією, незаконним обігом наркотиків та Міжнародного дня молоді.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської мерії.

Ідея велопробігу належить Благодійній організації «Християнський центр реабілітації хворих на наркоманію та алкоголізм «Прорив-Перемога», співорганізаторами виступають ЖОГО «Молодіжний клуб «Атмосфера+», ЖОГО «Милосердя», Благодійний фонд «Сім’Я», Всеукраїнський благодійний фонд «Мир та добробут».

Планується, що участь у велопробігу візьмуть волонтери БО «Центр «Прорив-Перемога», більшість з яких в минулому нарко- та алкозалежні люди, які вже повністю повернулися до здорового способу життя, волонтери ГО «Атмосфера+» та всі бажаючі.

Велопробіг стартує на майдані Згоди, звідки велосипедисти проїдуть за маршрутом вул. Київська – Соборний майдан – вул. Велика Бердичівська – Старий бульвар.

План заходу:

15.00-16.00 - зустріч учасників велопробігу на майдані Згоди, розповсюдження буклетів, профілактичного змісту, концертна програма «Україна без наркотиків».

16.00-16.10 - виконання гімну України. Молитва за мир, добробут, злагоду в Україні, за молоде покоління України, за Україну без наркотиків.

16.10-16.40 - велопробіг за маршрутом: вул. Київська - майдан Соборний - вул. Велика Бердичівська - Старий бульвар.

16.40-17.30 - нагородження та розіграші призів для учасників велопробігу.

17.30-20.00 - розповсюдження буклетів профілактичного змісту.

Як повідомляв Житомир.info, у зв’язку з проведенням заходів до Дня молоді 27 червня з 10.00 до 13.00 буде перекритий рух на майдані Соборному. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі