Політика

Міський осередок політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» запрошує житомирян до співпраці

25 June 2015, 20:06

 У Житомирі відбулася урочиста презентація створення міського осередку політичної партії «Об’єднання «Самопоміч». Під час прес-конференції журналістів запевнили: житомирський осередок політичної партії працюватиме на засадах відкритості та співпраці з жителями міста, тож запрошують усіх небайдужих житомирян звертатися до них зі своїми ідеями та разом втілювати їх у життя.

«Одні ми нічого не зробимо. Ми не хочемо робити з себе якесь закрите акціонерне товариство. Ми маємо бути відкритими, ми маємо бути з громадою міста і разом робити зміни. Тільки разом об’єднаємося і зробимо»,- каже лідер Житомирської міської організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Наталія Чиж.

Наталія Чиж також розповідає: створенню осередку політичної партії передувала плідна громадська та волонтерська робота, «Самопоміч» і надалі надаватиме допомогу тим, хто її потребує. 

«Є закони в нашій країні. Якщо ми хочемо йти на вибори, ми маємо бути політичною партією. Це величезна відповідальність для нас. І ми будемо рухатися далі таким шляхом, але це не значить, що зупинилася громадська робота і ми стали всі політиками. В першу чергу ми всі громадські діячі»,- наголошує Наталія Чиж.

Народний депутат України Павло Кишкар розповідає: житомирська «Самопоміч» власними зусиллями створила собі ім’я та заслужила довіру містян.

«Звичайно, ми зробили великий крок вперед. Згадайте, як ми починали з того, що в цьому приміщенні фізично навіть був ремонт. І людей тоді було чоловік 10-12. І на сьогодні ті вияви прихильності до «Самопомочі» є наслідком тяжкої роботи тих людей, які зараз долучені до її проектів»,- каже Павло Кишкар.

Член Житомирської міської організації політичної партії «Об’єднання «Самопоміч» Олексій Ясюнецький каже: зараз міська влада ігнорує ініціативи «Самопомочі», тож створення осередку політичної партії допоможе втілити їх у життя.

«Наразі ми констатуємо ігнорування наших ініціатив. В першу чергу що зробить об’єднання Самопоміч після виборів, вона внесе ці проекти до порядку денного, ми проголосуємо і всі наші задуми, які зараз відображені в проектах рішень, будуть втілені і виконані»,- переконаний Олексій Ясюнецький.

Під час презентації журналістів познайомили з командою людей, які допомагають втілювати у життя численні соціальні проекти. Наталія Чиж впевнена: разом з однодумцями «Самопоміч» досягне будь-якої мети, яку перед ними поставить громада Житомира.

«За своїх людей, за людей «Самопомочі» я впевнена. Покласти руку на серце, я вдячна, що вони віддають більшу частину свого життя громадській роботі об’єднання «Самопоміч». Ви не уявляєте яка це шалена робота і вони тут знаходяться більшу частину свого часу. Я вам дуже всім вдячна і я впевнена, що ми будемо йти такими ж кроками вперед. Може, вони будуть не такі великі, але вони будуть впевнені. І ми досягнемо мети разом з усією своєю громадою. Я дуже всім дякую»,- каже Наталія Чиж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі