Місто

Виконком збирається надати згоду дружині Івана Сльоти на встановлення меморіальної дошки у Житомирі

10 July 2015, 13:38

Виконавчий комітет Житомирської міської ради планує дозволити дружині Народного артиста України, Почесного громадянина Житомира Івана Сльоти Валентині Бартош встановити на фасаді обласного театру ляльок у Житомирі дошку його пам’яті.

Проект рішення виконкому «Про надання згоди Бартош В.М. на встановлення меморіальної дошки Сльоті Івану Михайловичу» розміщений на офіційному сайті мерії.

Враховуючи згоду управління культури Житомирської обласної державної адміністрації та Житомирського академічного обласного театру ляльок на встановлення дошки Івану Сльоті, висновки архітектурно-містобудівної ради та керуючись рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.01.2015 № 25 «Про розроблення проектної документації на встановлення меморіальної дошки Сльоті Івану Михайловичу», виконавчий комітет міської ради планує надати згоду Бартош Валентині Миколаївні на встановлення меморіальної дошки, присвяченої пам'яті Сльоти Івана Михайловича, на фасаді приміщення Житомирського академічного обласного театру ляльок по вулиці Михайлівській, 7 у Житомирі.

Згідно з документом, Валентина Бартош має встановити меморіальну дошку відповідно до вимог чинного законодавства України, державних стандартів, норм і правил.

Виконком також збирається запропонувати Житомирському академічному обласному театру ляльок взяти дошку на баланс та утримання.

Як повідомляв Житомир.info, у грудні 2014 року виконком розглядав питання розроблення проектної документації на встановлення меморіальної дошки Сльоті.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі