Влада

Кандидат на посаду першого заступника начальника УМВС в Житомирській області має більше гектара землі і квартиру 60 кв.м

10 July 2015, 15:18

 Відбулися громадські слухання щодо призначення на посаду першого заступника начальника УМВС України в Житомирській області Олександра Радченка.

Про це повідомляє прес-служба Громадської ради при Житомирській ОДА.

«Кандидат на високу посаду прийшов на зустріч із членами Громадської ради при Житомирській ОДА, аби почати свою роботу прозоро в конструктивному діалогу з жителями області. Олександр Радченко ознайомив присутніх з фактами своє біографії, розповів про власні професійні здобутки та окреслив бачення першочергових завдань у разі призначення на нову посаду. Олександр Петрович – наш земляк, у Житомирі й сьогодні живуть його рідні. Під час Майдану займав активну принципову позицію щодо захисту інтересів простих українців. У суспільстві з’явилася інформація щодо можливого призначення Олександра Радченка в органи міліції рідного міста. Саме тому були скликані громадські обговорення його кандидатури. Однак фактично Радченко досі працює начальником Іванківського РВ ГУ МВС України в Київській області. Чоловік задекларував, що відстоює у своїй роботі принципи прозорості, демократичності, тому діалог з населенням для нього є принциповою позицією», - інформує прес-служба.

Радченко продиктував присутнім свій номер мобільного і сказав, що готовий постійно бути на зв’язку, аби спільно з громадою вирішувати наболілі питання. 

Нагадаємо, що перший заступник начальника УМВД очолює слідче управління обласної міліції.

 

Фото прес-служби Громадської ради

На сайті головного управління МВС в Київській області є декларація Олександра Радченка за 2014 рік.

Доходи за рік начальника райвідділу міліції становили 92 тис. 288 грн, з яких зарплата – 09 тис. 97 грн, матеріальна допомога – 2 тис. 791 грн. Доходи членів сім’ї (дружина і донька) складали 61 тис. 816 грн – зарплата.

У Радченка є три земельні ділянки: 0,15 га, 0,06 га і 1 га, остання – сільськогосподарського призначення. Правоохоронцю належить квартира загальною площею 60 кв.м. У членів сім’ї є одна земельна ділянка площею 1 га.

Власного транспорту в Олександра Радченка немає, а членам сім’ї належить Volkswagen Jetta 2006 р.в.

Грошей в банках і фінансових зобов’язань у родини Радченків немає.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі