Місто

Майже 70 житомирських прикордонників урочисто звільнили в запас

13 July 2015, 13:40

 13 липня у Житомирському прикордонному загоні урочисто звільнили в запас майже 70 бійців, яких призвали на службу влітку минулого року.

Від початку лютого вони чергували на блокпостах у Донецькій області. Подробиць служби не розголошують, лише радіють, що повернулися без втрат. На Сході їх змінили побратими з Житомирщини.

«На даний час демобілізується порядку 66 чоловік. Вони виконували завдання з охорони та оборони визначених ділянок відповідальності. Безпосередньо несли службу на блокпостах по перевірці транспортних засобів, осіб, які перетинали лінію. Повернулися вони всі без втрат. Відповідно поранених нема, виконали вони свій обов'язок з честю», - зазначив перший заступник начальника Житомирського прикордонного загону Ігор Доменюк.

За бездоганну службу прикордонники отримали грамоти та листи-подяки від керівництва. Тепер усі мріють про перепочинок.

«З лютого місяця по цей час ми перебували у місті Волноваха Донецької області. Хочу поки з сім'єю побути, відпочити трошки, на рибалку. Візьму дитину, дружину, поїдемо на рибу», - посміхається прикордонник Леонід Кириченко.

Після демобілізації одні бійці повернуться до цивільного життя, а інші готуються знову піти на передову.

«У першу чергу зроблю ремонт, а потім днів через 20 назад піду мабуть. Хто ж буде захищати нашу державу?», - каже прикордонник Юрій Ковальчук.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі