Місто

У Житомирі цього року хочуть відкрити два офіційних шкільних базари

3 August 2015, 11:30

 У Житомирі цього року планують відкрити лише два офіційних шкільних базари.

Проект рішення виконкому «Про проведення в місті Житомирі шкільного базару до нового навчального 2015-2016 року» опублікований на сайті міської ради.

«З метою своєчасного забезпечення школярів необхідним приладдям, одягом, товарами спортивного призначення та іншими товарами до нового навчального року, враховуючи звернення суб’єктів господарювання та відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішили організувати з 05 серпня по 05 вересня 2015 року виїзну торгівлю товарами шкільного асортименту за адресами: вул. І. Кочерги, 5-а, вул. Київська, 37 відповідно до схем розміщення тимчасових торговельних місць на період проведення шкільного базару, розроблених та погоджених управлінням містобудування, архітектури та  дизайну міського середовища міської ради», - йдеться у проекті рішення.

Суб’єктам господарювання, які здійснюватимуть торгівлю непродовольчими товарами шкільного асортименту за вказаними адресами, потрібно буде: узгодити асортиментний перелік товарів для реалізації за вказаними адресами з Житомирським міськрайонним управлінням головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області; забезпечити утримання тимчасових торговельних місць та прилеглої  до них території в належному санітарному стані, укладення договору на вивіз твердих побутових відходів на період проведення шкільного базару, а також наявність урни на місці здійснення діяльності.

У разі прийняття рішення, комунальне підприємство «Інспекція з благоустрою міста Житомира» Житомирської міської ради забезпечити контроль за утриманням території за вказаними адресами в належному санітарному стані.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі