Місто

Обговорення питання про перейменування вулиць Житомира зробило сесію неповноважною

6 August 2015, 11:26

Розгляд питань порядку денного другого пленарного засіданні сесії міської ради почався з обговорення питання про перейменування вулиць Житомира.

Багато представників громадськості записалися на виступ. Під час виступів депутати почали виходити із сесійної зали.

«Є пропозиція про те, що на сесії міської ради поставити на голосування не тільки рішення комісії, а й пропозиції людей, які проживають на вулиці Чапаєва про перейменування її на вулицю Зодчих», - сказала заступник директора з виховної роботи будівельного коледжу, який знаходиться на вул. Чапаєва.

Один з виступаючих, чоловік пенсійного віку, зауважив, що одна дерев’яна табличка на будинок коштує 300 гривень і ніхто людям безкоштовно нічого робити не буде, на перейменування треба великі гроші. Його виступ завершився вигуками «Ганьба» від присутніх у залі.

Представник ветеранської організації заявив, що вони категорично проти перейменування вулиці Піонерської, вулиць, названих на честь радянських полководців. Присутня у залі група пенсіонерів підтримувала виступаючого оплесками, інші – кричали «Ганьба» і «Декомунізація».

Після завершення чергового виступу представника громадськості секретар міськради Любов Цимбалюк повідомила, що у залі лише 31 депутат. Потім ще хтось вийшов і Цимбалюк повідомила, що сесія неповноважна. Табло реєстрації показало, що у залі присутні 28 депутатів.

Детальніше про обговорення та прийняття рішення дивіться тут.

Як повідомляв Житомир.info, на попередній сесії міської ради 29 липня депутати Житомирської міської ради вирішили перенести перейменування топонімічних об'єктів міста на друге пленарне засідання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі