Суспільство

У Житомирській області майже 3,5 тис.учасників АТО та членів їх сімей хочуть отримати земельні ділянки

10 August 2015, 13:35

 У Житомирській області від учасників АТО та членів їх сімей вже надійшло майже 3,5 тисячі заяв на виділення земельних ділянок.

Про це повідомляє сайт облдержадміністрації.

«Станом на 6 серпня до територіальних органів Держгеокадастру області та міських, селищних, сільських рад області надійшло 3418 заяв від військовослужбовців – учасників АТО, членів їх сімей про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою із подальшою передачею земельних ділянок у власність в межах норм безоплатної приватизації, в тому числі: до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області – 1250 заяв; до місцевих рад – 2168 заяв», - йдеться у повідомленні.

Найбільша кількість заяв від військовослужбовців – учасників АТО, членів їх сімей надійшло по м. Житомиру (1213), по м. Малину (119), по м. Новоград-Волинському (211), Житомирському району (871), Коростишівському (93), Ружинському (146), Попільнянському (138) районах області.

Із загальної кількості заяв, що надійшли від учасників АТО, 1859 заяв опрацьовано, з них прийняті відповідні рішення про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою по 1704 заявам, надано відмову у наданні дозволу – по 155 заявам.

На даний час проводиться робота по визначенню додаткових масивів земель, придатних для розподілу та передачі у власність військовослужбовцям – учасникам АТО, членам їх сімей в межах норм безоплатної приватизації.

Довідка ОДА: Вже передано в приватну власність 8 земельних ділянок в Андрушівському районі, 15 в Бердичівському районі, 1 в Брусилівському районі, 1 в Володарсько-Волинському районі, 103 в Житомирському районі, 3 в Коростенському районі, 24 в Малинському районі, 1 в Новоград-Волинському районі, 19 в Олевському районі, 17 в Попільнянському районі, 2 в Ружинському районі, 1 в Червоноармійському районі, 6 в Черняхівському районі та 17 в м. Житомирі.

Як повідомляв Житомир.info, рідні загиблого бійця, які проживають в с.Глибочиця Житомирського району, приїхали до губернатора, щоб з’ясувати питання виділення земельної ділянки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі