Влада

Цимбалюк назвала прибирання маршруток з Київської експериментом для житомирян

20 August 2015, 12:43

В. о. мера Житомира Любов Цимбалюк назвала прибирання маршруток з вулиці Київської експериментом.

Про це вона сказала журналістам у перерві сесії міської ради 20 серпня.

«Був проведений експеримент, щоб перевести маршрутки з Київської, спробували забезпечити житомирян нашим електротранспортом. Сьогодні на сесії ви почуєте звіт щодо роботи електротранспорту. Кінцеве рішення буде прийняте днями», - сказала Цимбалюк.

Вона наголосила, що рішення буде приймати виконавча влада, і при потребі зберуть позачергове засідання виконкому з цього питання.

«Експеримент» тривав 5 днів: 15 серпня маршрутки прибрали з Київської, а від 20 серпня влада знову дозволила міським маршруткам їздити цією вулицею.

Таке рішення ухвалила створена 19 серпня робоча група з вивчення транспортних питань, - повідомило управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

«Зміна маршрутів викликало певну невдоволення та незручності для мешканців міста Житомира. На думку робочої групи, нововведення були передчасними, оскільки вимагають глибшого вивчення можливості проведення транспортної реформи, комплексного підходу до такого питання», - повідомляє мерія.

Як повідомляв Житомир.info, на нараді 14 серпня заступник міського голови Євгеній Демчик розповів, які саме міські та приміські маршрути зазнають змін.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі