Влада

У Житомирській області Держгеокадастр почав шукати самовільно зайняті земельні ділянки

23 September 2015, 16:33

Головне управління Держгеокадастру в Житомирській області проводило моніторингу фактичного використання земель сільськогосподарського призначення в Андрушівському районі Житомирської області. В результаті моніторингу виявлено 9 фактів самовільного зайняття земельних ділянок та їх господарське використання з метою отримання прибутку без оформленого належним чином права власності або користування на загальній площі 489,3 га.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області.

«Із залученням державного інспектора сільського господарства у Житомирській області ми провели моніторинг фактичного використання земель Андрушівського району, під час якого виявили факти самовільного зайняття земельних ділянок на території Волосівської, Новокотельнянської та Старокотельнянської сільських рад. Всі дані передані до управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС у Житомирській області для вжиття відповідних заходів до порушників земельного законодавства», – йдеться у повідомленні.

До кінця поточного року проведення моніторингу фактичного використання земель планується провести на території всіх районів області, – зазначила прес-служба.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі