Події

У Житомирській області вже зареєстровані три повідомлення про порушення під час виборів

30 September 2015, 13:03

 Станом на ранок 30 вересня у Житомирській області зареєстровані три повідомлення про порушення під час проведення місцевих виборів.

Інформація внесена до інтерактивної карти порушень на сайті МВС.

Наявні повідомлення:

15 вересня о 16.40 до міліції міста Житомир звернувся депутат Житомирської облради Кропачов. Він заявив, що минулого дня на його мобільний телефон на зателефонував житель селища Червоноармійськ Житомирської області та погрожував йому фізичною розправою й вимагав не подавати свою кандидатуру на виборах до вказаної облради. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 157 КК України (перешкоджання здійсненню виборчого права або права брати участь у референдумі, роботі виборчої комісії або комісії з референдуму чи діяльності офіційного спостерігача);

25 вересня до міліції міста Житомира надійшло повідомлення про те, що в ЗМІ розповсюджується неправдива інформація відносно лідерів та членів громадської організації «Об’єднання «Самопоміч»;

28 вересня о 18.30 до міліції м. Чуднів Житомирської області надійшло повідомлення про те, що в газеті «Чуднівська Фортеця» № 38 від 25.09.2015 опубліковано статтю, щодо підтримання на місцевих виборах кандидатів від Всеукраїнської чорнобильської народної партії «За добробут та соціальний захист народу».

Найбільше повідомлень про порушень зафіксовано у Київській (146), Дніпропетровській (27) та Закарпатській (13) областях.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі