Влада

Оприлюднені результати виборів мерів Коростеня та Новограда-Волинського

30 October 2015, 16:04

 На сайті Центрвиборчкому 30 жовтня оприлюднені результати виборів мерів Коростеня та Новограда-Волинського.

У Коростені на п’ятий строк переобрали мером 62-річного Володимира Москаленка – за нього проголосували 56,7% виборців. Вперше Москаленко був обраний мером у березні 1998 р., в 2002 р., 2006 р. та 2010 р. переобраний на цю посаду. На місцевих виборах балотувався як самовисуванець.

У Новограді-Волинському мером став 59-річний киянин Віктор Весельський, який балотувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». За нього проголосували 54,1% виборців. Весельський народився 25.10.1956 р., освіта вища, безпартійний, працює помічником президента Національної академії медичних наук України.

Як повідомляв Житомир.info, у Малині мером став Олексій Шостак – представник ВО «Батьківщина», який був обраний мером Малина на позачергових виборах у 2014 році. У Бердичеві на четвертий строк переобрали Василя Мазура, який балотувався від Блоку Петра Порошенка «Солідарність».

Результати виборів мера Житомира міська виборча комісія планує оголосити 30 жовтня. За попередньою інформацією, у Житомирі буде другий тур, в якому за посаду мера будуть змагатися Сергій Сухомлин та Любов Цимбалюк.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі