Влада

Житомирська міська рада буде приймати електронні петиції громадян

3 November 2015, 15:29

 Житомирська міська рада буде на спеціальному сервісі приймати електронні петиції громадян.

Про це 3 листопада повідомляє управління по зв’язках з громадськістю на сайті міської ради.

«Сьогодні на веб-сайті Житомирської міської ради з’явився новий сервіс «Електронні петиції», що дає можливість громадянам донести свої ініціативи до Житомирської міської ради. Збір підписів на підтримку відповідної електронної петиції здійснюється протягом трьох місяців. Якщо колективне звернення отримало на свою підтримку 250 підписів, його розгляд здійснюватиметься невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів з дня оприлюднення інформації про початок її розгляду», - йдеться у повідомленні.

У міській раді пояснюють, що житомиряни можуть звернутися до Житомирської міської ради з електронними петиціями через сервіс «Електронні петиції», адреса – http://petitions.zt-rada.gov.ua/. В петиції має бути викладено суть звернення, зазначено прізвище, ім’я, по батькові автора (ініціатора) електронної петиції, адресу електронної пошти.

«На разі розробляється Порядок розгляду електронної петиції, адресованої Житомирській міській раді, що в подальшому буде закріплено у Статуті територіальної громади міста Житомира», - інформує управління по зв’язках з громадськістю.

 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі