Суспільство

Мережа аптек «Первоцвіт-фарм» у Житомирі: низькі ціни та соціальні програми

9 November 2015, 12:47

Мережа аптек ТОВ «Первоцвіт-фарм» нараховує 32 аптеки та аптечних пункти у Житомирській області, з них 9 – у Житомирі.

Головними принципами колективу товариства  є милосердя, гуманність, людяність і допомога нужденним, - каже директор товариства Микола Поліщук.

Дотримуючись цих принципів, ТОВ «Первоцвіт-фарм» відкрило ряд соціальних аптек, які пропонують широкий спектр лікарських засобів за зниженими цінами та зі знижками для найбільш незахищених верств населення - ветеранів, інвалідів, людей похилого віку, дітей війни та інших.

Товариство співпрацює з благодійними фондами «Людяність» (голова Юрій Журбенко), «Сім’я» (Олена Хачатрян) та «Все робимо самі» (Богдан Купчинський), надаючи фінансову та матеріальну підтримку.

ТОВ «Первоцвіт-фарм» увесь час підтримує військовослужбовців, які зараз воюють на сході. Брало участь у придбанні бронежилетів, електростанції та реанімобілю для бійців. У 2015 році через житомирську волонтерку Юлію Толмачову товариство передало на передову ноут-бук та медикаменти. Допомагає військовим, що потребують реабілітації після АТО. В аптеках мережі розміщені скриньки для благодійних пожертв захисникам.

Крім того, в Житомирі за адресою вул. Черняховського, 129б майже рік працює аптека №9, де кожна людина, яка бажає допомогти військовим, може придбати ліки для Житомирської 95-ї аеромобільної бригади (згідно переліку ліків, наданого 95-ю бригадою).

Уже майже 10 років ТОВ «Первоцвіт-фарм» через фонд «Людяність» допомагає ветеранам Великої Вітчизняної війни, даруючи їм щорічно близько 400 аптечок, куди входять ліки першої необхідності.

Колектив ТОВ «Первоцвіт-фарм» як благодійників знають у Соколівській ЗОШ Червоноармійського району та Потіївській спецшколі-інтернаті для дітей з наслідками поліомієліту та ДЦП Радомишльського району.

За фінансової допомоги товариства для поліклініки на Польовій у Житомирі закуплено кардіограф, в Андрушівці здійснений ремонт лікарні, пологового відділення та поліклініки.

У 2011 році аптека «Первоцвіт-фарм» у Житомирі увійшла до ТОП-25 аптек України.

У лютому 2015 року мережа здобула перемогу як представник середнього бізнесу на регіональному конкурсі «Благодійна Житомирщина».

У березні 2015-го зайняла 1 місце на національному конкурсі «Благодійна Україна».

Директор ТОВ «Первоцвіт-фарм» Микола Поліщук нагороджений Святішим патріархом Філаретом медаллю «За жертовність та любов до України».

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі