Влада

На першій сесії нової міськради новоград-волинському силачу Олександру Дідовцю дали «Почесного громадянина»

13 November 2015, 13:10

12 листопада на установчій сесії Новоград-Волинської міської ради 7-го скликання тренеру, викладачу з гирьового спорту Новоград-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи, багаторазовому чемпіону світу з гирьового спорту Олександру Дідовцю вручили свідоцтво Почесного громадянина міста.

Про це повідомляє офіційний сайт Новоград-Волинської міської ради.

«Почесним громадянином» спортсмен, депутат міської ради попереднього скликання, став відповідно до рішення міської ради від 20 жовтня 2015 року.

Відзнака Олександру Дідовцю була вручена «за високий професіоналізм, багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту міста». 

Як відомо, на виборах мера Новограда-Волинського переміг помічник президента Національної академії медичних наук України, киянин Віктор Весельський. Новообраному голові вручили посвідчення та нагрудний знак міського голови, а також атрибути міського голови – колару, печатки міського голови, Статут територіальної громади міста, політичної настанови та символічний ключ, - відзначає прес-служба.

Посвідчення та нагрудні знаки мер вручив 34-м новообраним депутатам міської ради.

Секретарем міської ради було обрано Олену Пономаренко, яка працювала заступником начальника, начальником відділу грошових виплат і компенсацій міського управління праці та соціального захисту населення.

Як повідомляв Житомир.info, Олександр Дідовець потрапив у книгу рекордів України завдяки прапору із цвяхів, а також завоював 1 місце на чемпіонаті України з гирьового спорту серед юніорів, чоловіків, жінок і ветеранів.

Справа - екс-мер Новограда-Волинського Володимир Загривий

Віктор Весельський вручає гирьовику Олександру Дідовцю (зліва) свідоцтво Почесного громадянина міста. Фото газети "Звягель"

Фото сайту Новоград-Волинської міської ради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі