Події

Житомирські правоохоронці назвали причину вибуху у п’ятиповерхівці на Щорса

14 November 2015, 10:14

 Увечері 13 листопада у квартирі на верхньому поверсі 5-поверхівки стався вибух. У результаті у помешканні вибиті двері, балкони та вікна. Також пошкоджено скло у вікнах сусідніх квартир. Попередньо, причиною вибуху стало накопичення природного газу. Власник квартири отримав опіки, інших постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Близько 22.20 до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про вибух у квартирі по вул. Львівській, що в обласному центрі. Унаслідок події 39-річний власник помешкання отримав опіки рук та обличчя і був госпіталізований до лікарні. На місці події працювали слідчо-оперативні групи Головного Управління Нацполіції та Житомирського ВП. Попередньо встановлено, що у квартирі, де стався вибух, проводились ремонтні роботи. Увечері власник зайшов до помешкання й, за його словами, встиг лише відкрити запальничку, щоб закурити», - інформують правоохоронці.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Призначено відповідні екпертизи. Триває з’ясування всіх обставин.

 

Фото прес-служби ГУ Нацполіції

Зранку 14 листопада в будинку буде працювати комісія, яка визначить розмір збитків та цілісність конструкцій.

Про це близько другої години ночі на своїй сторінці у фейсбук написав перший заступник мера Житомира Сергій Сухомлин.

«Слава Богу ще легко відбулися. При вибуху такої сили один постраждалий з опіками рук. З ранку працюватиме комісія з визначення збитку і цілісності конструкцій. Обійшли всіх сусідів, визначили обсяги по склу та склопакетам. Вранці починаємо склити. У квартирі робили ремонт», - пише Сухомлин.

 

Фото зі сторінки фейсбук

Як повідомляв Житомир.info, 13 листопада близько 22.00 стався вибух у квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку за адресою: вул..Щорса, 8/6. Від вибуду у вікнах поли вітало скло.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі