Суспільство

У Житомирі закрились виборчі дільниці – проголосували менше 30% виборців

15 November 2015, 20:16

 У Житомирі 15 листопад менше 30% виборців прийшли голосувати у другому мурі виборів мера.

Інформація про явку виборців оприлюднена на сайті облдержадміністрації.

«Усі виборчі дільниці закриті. Станом на 20.00 год. у другому турі виборів Житомирського міського голови взяли участь 57 952 виборців, що складає 27,86% від загальної кількості», - йдеться у повідомленні.

15 листопада 2015 року, крім другого туру у Житомирі, також відбувалися вибори Гришковецького селищного голови (Бердичівський район) та Торчинського сільського голови (Коростишівський район). Крім того, повторні вибори депутатів сільських і селищних рад проходили у 15 районах області: Баранівському, Брусилівському, Володарсько-Волинському, Ємільчинському, Житомирському, Коростенському, Коростишівському, Лугинському, Малинському, Новоград-Волинському, Овруцькому, Попільнянському, Червоноармійському, Черняхівському та Чуднівському.

«Нагадаємо, в Головному управлінні Національної поліції в Житомирській області працює оперативний штаб, який координує діяльність усіх задіяних до забезпечення охорони громадського порядку підрозділів поліції та добровольців. Якщо Вам стали відомі факти протиправних дій, повідомте про це за номером «102». Реагування буде негайним», - закликає ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада Житомирі київський Центр соціальних та маркетингових досліджень SOCIS проводив exit-poll.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі