Влада

Житомирський губернатор пригрозив підряднику, який надто повільно ремонтує дитсадок

23 November 2015, 15:42

Роботи з реконструкції дошкільного навчального закладу № 32 по вул. Якубовського, 10 у Житомирі, де будуть навчатися діти з особливими потребами, затягуються.

Про це свідчать результати перевірки головою Житомирської облдержадміністрації Сергієм Машковським ходу робіт у дитсадку, - повідомляє прес-служба ЖОДА.

Реконструкція проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету.

«20 листопада голова облдержадміністрації Сергій Машковський оглянув хід реконструкції закладу і залишився незадоволений роботою, оскільки наявне значне відставання від запланованих обсягів. Основна проблема в тому, що підрядник навіть не намагається підсилити виконання завдань, щоб вкластися у визначені терміни», - зазначає прес-служба.

«Оскільки за реалізацію коштів ДФРР несе відповідальність обласна державна адміністрація, я вимагатиму пришвидшення робіт. Підряднику дано 2 тижні, щоб надолужити ті терміни, які були поставлені з початку реконструкції. Якщо за цей час я не побачу покращення, будемо або знімати кошти, або змінювати підрядника і планувати цей об’єкт на 2016 рік. Ми не можемо допустити, щоб кошти були не використані або ж використані неефективно», – зазначив Сергій Машковський.

Стосовно реконструкції іншого дитсадка - №58 на вул. Крошенській у Житомирі, то виконані роботи відповідають визначеним термінам, - відзначає прес-служба.

Як повідомляв Житомир.info, з більш як 12,5 млн грн, необхідних для реконструкції дитсадка на Якубовського, 11,4 млн грн виділила держава.

Фото прес-служби ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі