Економіка

«Інформаційна ера» на Житомирському ТТУ: підприємство закупило 25 нових комп’ютерів

25 November 2015, 13:36

Комунальне підприємство «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Житомирської міської ради закупило 25 комп’ютерів та сервер.

Інформацію про це нам підтвердив начальник ЖТТУ Олег Таможський.

Він також пояснив, що комп’ютери будуть встановлені у різних підрозділах ТТУ для автоматизованого обліку робочих місць, графіків рухомого складу та інших даних.

«Все те, що раніше обліковувалося в ручному режимі, буде комп’ютеризовано. Це не тільки бухгалтерія, це складське господарство, автогосподарство, відділ експлуатації, диспетчерська служба, відділ збору виручки – все господарство», - пояснив начальник ТТУ.

Олег Таможський повідомив, що нові комп’ютери прибудуть на підприємство з дня на день.

«З понеділка (30 листопада – ред.) направляємо персонал на навчання для ознайомлення зі стандартною програмою 1С. Після цього кожен підрозділ знайомитиметься із програмою, написаною конкретно для цього підрозділу, бо стандартна програма одна для всіх нам не підходить», - розповів керівник ТТУ.

Згідно з інформацією про результати відкритих торгів, опублікованою на офіційному сайті Державних закупівель, для ТТУ закупили сервер, 25 моніторів, стільки ж робочих станцій та два принтери. Тендер виграв ФОП Карплюк Євгеній Васильович з Житомира, який поставить товар до кінця 2015 року.

У документації вказано, що вартість без ПДВ кожного з 24 моніторів на 19 дюймів становить 2525 грн, монітора на 34 дюйма – 12900 грн, кожної з 25 робочих станцій – 4199 грн, та принтерів – по 7720 грн кожний. Загальна вартість товару становить 219,6 тисяч гривень без ПДВ, або 263,6 тис. грн з ПДВ. Очікувана вартість закупівлі становила 275 тис. грн. Головний розпорядник коштів - виконавчий комітет Житомирської міської ради.

Учасників закупівлі було троє, усі житомирські. Пропозицію одного з них - ТОВ «Мережі» - відхилили через відсутність повного переліку документів.

Договір про закупівлю був укладений  6 жовтня 2015 року. 

Як повідомляв Житомир.info, Житомирське ТТУ до кінця 2015 року планує купити вузлів та деталей до трамвайних вагонів на 867 тис грн.

Нещодавно влада Житомира оголосила про намір придбати для міста сучасний європейський трамвай за десятки мільйонів гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі