Влада

Лабунська не хоче приймати бюджет Житомирської області «під йолкою з олів’є»

26 November 2015, 14:53

 Депутати будуть активно працювати, щоб не затягувати прийняття обласного бюджету.

Про це голова Житомирської облради Анжеліка Лабунська сказала журналістам 26 листопада після завершення першої сесії обласної ради.

«Дуже багато накопичилося питань, два місяці не працювала обласна рада... Зараз з основних напрямків діяльності – це прийняття обласного бюджету. Тому я думаю, що ми зараз будемо дуже плідно працювати, щоб не на Новий рік, як у Верховній Раді 31-го (грудня) під йолкою з олів’є приймати, а прийняти раніше. Тому що є родини, є діти у всіх і, я думаю, зараз почнемо працювать», - сказала Лабунська.

Вона також закликала журналістів не говорити про коаліції в обласній раді.

«Це ж не Верховна Рада, ніхто не передбачає створення коаліції, не треба коментувати «створили коаліцію». Немає коаліції, є депутати, які або вони відповідальні, або вони безвідповідальні. Є просто більшість, яка сьогодні переймається проблемами людей Житомирської області. Тому я дуже прошу, щоб в нас не було політиканства. Вам було б добре, якби ми сьогодні мали те, що вчора в Полтаві: мордобій, все інше? Я стовідсотково впевнена – люди від цього втомилися. Коли спілкуєшся з людьми, ще коли я була депутатом Верховної Ради, одне з основних питань – коли ви перестанете чубитись, коли ви перестанете з’ясовувати стосунки і починати роботу. Тому в нас немає коаліції. У нас є відповідальні депутати, або безвідповідальні депутати», - підкреслила голова обласної ради.

Нагадаємо, на сесії 26 листопада депутати обрали заступників голови облради, створили сім комісій та проголосували за їх керівників.

Як повідомляв Житомир.info, після обрання Анжеліки Лабунської головою Житомирської обласної ради, народний депутат Борислав Розенблат (фракція Блоку Петра Порошенка) заявив про створення «ширки», в якій «Батьківщина» об’єдналася з «регіоналами» з Опозиційного блоку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі