Суспільство

Заява ТДВ «ЖЛ»: Нардеп Пашинський готує спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики

27 November 2015, 12:37

 Нардеп Сергій Пашинський та його компаньйон Сергій Тищенко готують спробу рейдерського захоплення Житомирської кондитерської фабрики. Отримано відповідне незаконне судове рішення судді Тернопільського окружного адміністративного суду Ходачкевич Н.І. При цьому попередньо спроби отримання подібного рішення були вчинені в Полтавському окружному адміністративному суді та в тому ж Тернопільському в іншого судді.

Сьогодні стало відомо, що ТДВ «ЖЛ» виключено з єдиного Державного реєстру підприємств. Замість ТДВ «ЖЛ» зявилося нове підприємство-власник майнового комплексу Житомирської кондитерської фабрики з новою назвою та новим прізвищем директора. Жодних судових рішень та законних підстав такої протиправної діяльності не існує. Керівництву стало відомо, що вказані дії були зроблені за вказівкою нардепа С. В. Пашинського.

У зв’язку з цим готується силове проникнення на територію фабрики, в якому будуть задіяні приватні охоронні структури, а також представники спецпідрозділів МВС.

Спроби захопити фабрику вже неодноразово робились Сергієм Пашинським, але саме зараз, залучившись підтримкою апарату МВС, Мін'юсту та суддів, він має намір здійснити захоплення.

В понеділок керівництво підприємства виступить на прес-конференції з відповідною заявою та оприлюдненням доказових документів, що свідчать про незаконну корупційну діяльність Сергія Пашинського . Також представники фабрики нададуть ЗМІ підтверджуючі документи, які свідчать про інші факти корупційної діяльності Пашинського.

ТДВ «ЖЛ»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі