Місто

Житомирський міськвиконком присвоїв адресу скандальній новобудові на Старому бульварі

18 December 2015, 17:35

В п’ятницю 18 грудня на позачерговому засіданні виконком Житомирської міської ради все таки присвоїв адресу, Старий бульвар, 14, семиповерхівці у парку імені Гагаріна. Під час засідання члени виконкому обговорили питання новобудови, а юридичний департамент підготував проект рішення, згідно з яким будівництво у парковій зоні більше не продовжуватиметься.

«З метою захисту інтересів територіальної громади та задля недопущення протиправної забудови земельної ділянки до затвердження нової містобудівної документації заборонити управлінню містобудування та архітектури у разі надходження звернення надавати містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки по бульвару Старому 14 до затвердження плану зонування міста. Другим пунктом передбачається доручити юридичному департаменту провести претензійно-позивну роботу, щодо повернення земельної ділянки до складу земель не наданих у власність чи користування», - зачитав проект рішення директор юридичного департаменту Житомирської міської ради Євгеній Черниш.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин закликав членів виконкому підтримати проект рішення і присвоїти адресу житловому будинку. Мер зауважив, що наразі потрібно піти назустріч людям, а запитувати потрібно з тих чиновників, які дали дозвіл на будівництво житлового будинку в парковій зоні.
 
«У них за документами все правильно. Інше питання – хто давав дозвіл і це питання треба задавати чиновникам, які видавали дозвіл на той момент. За документами у них все правильно, як втім і по АТБ. У них теж були всі дозволи на початок будівництва», - каже мер Житомира.
 
Врешті, члени виконкому підтримали проект рішення і присвоїли адресу Старий бульвар 14 семиповерхівці у парку імені Гагаріна. «За» проголосувало 12 членів виконавчого комітету.
 
 
 
 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі