Новини компаній

З Dobovo.com Ви швидко знімете квартиру у Львові подобово

24 December 2015, 14:48

Вам набридло турбувати друзів чи знайомих та ночувати у них? Ви втомилися від шумних й незатишних готелів та хостелів? Або ж ви взагалі не можете знайти де б переночувати ніч?

Компанія Dobovo.comпропонує послуги подобового бронювання житла онлайн в різних містах України, в тому числі і у Львові.

Їдемо до Львова!

Зібрались у Львів? Ми допоможемо обрати житло для вас! Більше 2700 власників квартир, більше 17000 корисних відгуків, більше 15 способів оплати, житло на будь-який смак та бюджет - і це все на сайті http://www.dobovo.com/ua/.

Шукаючи квартири у Львові подобово ви зможете скористуватися фільтрами та самостійно обрати розташування квартири, комплектацію та кількість кімнат у оселі, кількість місць, наявність побутової техніки, додаткових закладів та магазинів поблизу будинку,  якому розташована квартира, вид з вікна та вид самої будівлі, а також дізнатися, які квартири на момент вашого перебування у Львові будуть вільними, обравши дати заїзду та від’їзду.

На сайті http://www.dobovo.com/ua/ ви зможете також подивитися фото, як виглядають квартири та обрати саме ту, яка буде для вас найбільш комфортною та затишною.

Чому саме Dobovo.com?

Наш сервіс, на відміну від інших подібних, створений для того, аби полегшити процедуру пошуку житла для ночівлі. Тому вам знадобиться витратити всього декілька хвилин, аби ваше перебування у Львові було зручним та безтурботним.

В Україні є безліч способів знайти житло подобово, але дуже часто реалії не виправдовують очікувань клієнта і замість обіцяної сучасної квартири замовник отримує старе некомфортне житло зручного радянського зразка.

Відмінність компанії Dobovo.com полягає в тому, що ми маємо конкретно сформовану надійну партнерську базу, яка складається з ретельно підібраних власників квартир, гестхаусів, апарт-готелей тощо. Ми перевіряємо якість надаваних вам послуг нашими партнерами, а також слідкуємо за станом та чистотою квартир. Перед публікацією оголошення на сайті ми перевіряємо, чи відповідає дійсності та інформація, яку надав нам партнер-орендодавець житла.

Головними критеріями до квартир є: місце розташування, ціна, якість, наявність необхідного обладнання та приладдя, ванна або душ у квартирі, туалет, фен,  чисті рушники та постільна білизна.

Залишитися на ніч та знайти житло подобово у Львові – хороша ідея, аби більше познайомитися зі старовинним та легендарним містом Лева. Вам залишається лише обрати один з підходящих вам варіантів проживання на сайті Dobovo.com. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі