Місто

Дві сотні поліцейських та активісти проведуть новорічну ніч на майдані Корольова разом з житомирянами

30 December 2015, 13:05

В новорічну ніч правопорядок на майдані Корольова у Житомирі забезпечуватимуть поліцейські, військовослужбовці Національної гвардії України та активісти.

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

«На майдані Корольова патрулюватимуть майже 200 поліцейських та нацгвардійців, а також 44 активісти з громадських формувань з охорони правопорядку. На міському святі очікується участь близько 3 тисяч житомирян та гостей міста. У перший день 2016 року в обласному центрі пройдуть масові заходи за участі близько 500 житомирян. Правопорядок забезпечуватимуть 50 поліцейських та 30 їх добровільних громадських помічників. Правоохоронці працюватимуть у складі спільних піших нарядів та автопатрулів.  Їх завданням буде запобігання крадіжкам та грабежам у громадських місцях, недопущення проявів хуліганств та інших можливих правопорушень, організація безпеки учасників дорожнього руху тощо», – йдеться в повідомленні.

По всій області в новорічну ніч охорону громадського порядку забезпечуватимуть понад 600 поліцейських та військовослужбовців Національної гвардії України. Також до правоохоронців планують приєднатися 186 членів громадських формувань з охорони громадського порядку.

Як повідомляв Житомир.info, 31 грудня на майдані Корольова в Житомирі пройде гала-концерт «Новий рік зі своїми».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі