Місто

Близько 12 тисяч маленьких житомирян відвідають новорічні вистави та отримають подарунки

5 January 2016, 17:37

Влада міста вирішила відродити традицію проведення загальноміської ялинки у Житомирському академічному українському музично-драматичному театрі імені Івана Кочерги.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«5 січня житомиряни-учні 1-3 класів навчальних закладів міста відвідали ялинку та виставу. Розважали дітей біля красуні-ялинки улюблені казкові герої. Вони створили для малечі міні-виставу, а потім кожен з дітлахів отримав солодкий дарунок. Традиційні забави та конкурси прийшлись до вподоби кожному. Найочікуваніша мить поява - улюблених героїв Діда Мороза та Снігуроньки», – розповіли у прес-службі.

Привітала маленьких мешканців Житомира зі святами секретар міської ради Наталія Чиж та побажала всім міцного здоров’я, успіхів у навчанні та гарного святкового настрою.

Після привітань та поздоровлень актори обласного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги подарували малечі казкову виставу «Мауглі».

Загалом близько 12 тисяч маленьких житомирян отримають солодкі подарунки та відвідають новорічні вистави в облмуздрамтеатрі та Палаці культури. На новорічні вистави діти міста Житомира запрошені у драмтеатр 5, 6, 8, 10, 11 та 12 січня 2016 року, початок вистав о 11.00 год. та о 14.00 год.

Фото з сайту Житомирської міськради

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі