Влада

Житомирська міська рада з 1 лютого переходить на електронні закупівлі по системі ProZorro

14 January 2016, 16:16

З 1 лютого 2016 року виконавчі органи міської ради долучаються до реалізації пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель.

Відповідне розпорядження мер Житомира Сергій Сухомлин підписав 12 січня.

«Виконавчим органам міської ради – розпорядникам бюджетних коштів закупівлю товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснювати відкрито, прозоро та у повній відповідності до вимог чинного законодавства України. Долучитися з 01 лютого 2016 року до реалізації пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель та забезпечувати проведення підвідомчими установами закупівель товарів, вартість яких не перевищує сум, визначених законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності», у Системі електронних державних закупівель ProZorro», - йдеться у документі.

Департаменту економічного розвитку міської ради доручено розробити інформаційні матеріали щодо процедури проведення електронних закупівель через електронні торговельні майданчики.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 9 грудня 2015 року шість департаментів та управлінь Житомирської облдержадміністрації зареєструвалися на електронних торгівельних майданчиках системи електронних закупівель ProZorro.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі