Новини компаній

Vuso.ua - cтрахування авто онлайн

15 January 2016, 10:09

Щодня попит на страхування авто зростає все більше і більше. Таке підвищення зацікавленості громадянами страхування викликано зростанням на дорогах України кількості дорожньо-транспортних пригод.

Пропонуємо вам страхування авто онлайн vuso.ua. Наш сервіс допоможе вам оформити:

  • Автоцивілку – один із обов’язкових договорів про страхування. Такий документ здатен звільнити водія від відшкодування третім особам матеріальних збитків. У разі надзвичайної ситуацій, яка сталася через вашу провину, 50 000 гривень страхова компанія виплачує за кожне пошкоджене авто, а також 100 000 гривень за кожну постраждалу особу - пішохода, пасажира чи водія автомобіля. При таких умовах договір не гарантує виплату за пасажирів салону або за ушкодження здоров’я власника автоцивілки.
  • Каско – такий тип договору про страхування машини покриває завдану автомобілю механічну шкоду під час стихійних лих, пожежі, ДТП або протизаконному втручанні третіх осіб. У даному випадку сума виплати за авто не може бути більша, ніж власне вартість самого транспортного засобу та його додаткового обладнання, яке було встановлено до початку укладання договору.
  • ДМС при ДТП – надається учасниками аварії відповідно до умов договору. Для отримання такого типу допомоги слід надати наступні документи: копію паспорту, копію ідентифікаційного коду, копію страхового полісу, а також заяву про отримання страхової виплати.
  • Автострахування водія та пасажирів від нещасного випадку. Такий тип договору має певні особливості, оскільки на передні та задні місця салону автомобіля страхування оформлюється окремо. Виплати будуть розподілені між пасажирами лише в тому випадку, якщо договір про автострахування покриває весь салон. Для того, щоб отримати  виплату необхідно мати такі документи, як копії українського та (при наявності) закордонного паспортів, копія ідентифікаційного коду , чеки, заява про страховий випадок, договір про страхування.

Страхування авто онлайн дозволяє не лише суттєво зекономити час, але й отримати більш зручний та гнучкий спосіб оформлення договору про страхування, ніж під час оформлення автострахування в офісі. Така практика надання послуг страхування через мережу Інтернет вже давно набула популярності у Західних країнах.

Обчислити вартість заявки на складання договору про автострахування можна безпосередньо на сайті, вказавши лише тип транспортного засобу, який маєте намір застрахувати та місто реєстрації ТЗ. 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі