Суспільство

З метою підготовки до виконання миротворчої місії у Косовому військовослужбовці 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади 8 АК проводять на Житомирщині ротне тактико-спеціальне навчання

6 March 2007, 15:11

Сьогодні, 6 березня, згідно до плану підготовки українського миротворчого контингенту, який під час квітневої ротації замінить своїх попередників у Косовому, військовослужбовці 13-го окремого аеромобільного батальйону 95-ї окремої аеромобільної бригади 8 АК проводять на Житомирщині ротне тактико-спеціальне навчання.

До участі у цьому навчанні залучено дві спеціальні роти нової української складової УкрПолбату. Напередодні у базовому таборі, що дислокується на полігоні поблизу Житомира, відбувся координаційний брифінг за участю начальника штабу – першого заступника командира 8-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України полковника Віктора Муженка. З доповідями щодо завдань батальйону і підрозділів виступив начальник штабу – перший заступник командира національної складової контингенту майор Іван Хоцький і начальники секцій.

Під час навчання перша спеціальна рота української складової УкрПолбату відпрацьовуватиме завдання щодо формування конвою для супроводження військ та вантажів, а також охорони табору. Друга спецрота займатиметься пошуком зброї, боєприпасів та наркотичних речовин.

Ротне тактико-спеціальне навчання триватиме до 7 березня.

http://www.mil.gov.ua

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі