Суспільство

«Марусині ведмеді» готуватимуть добровольців для житомирської 95-ї бригади

21 January 2016, 15:04

 У Житомирі командувач Високомобільних десантних військ генерал-майор Михайло Забродський провів робочу зустріч із командиром добровольчого підрозділу «Марусині ведмеді» Марусею Звіробій.

Про це 21 січня повідомляє прес-служба командування ВДВ.

Головною метою діалогу було погодження подальших кроків співпраці з підготовки інструкторами «Марусині ведмеді» добровольців, які в майбутньому планують поповнити лави ВДВ.

Зазначимо, що Марусина команда інструкторів підготувала групи добровольців, які уклали контракт із Збройними Силами України, та проходять військову службу в 79 окремій аеромобільній бригаді ВДВ. Військовослужбовці швидко заслужили довіру командування своєю відданістю, дисциплінованістю й рівнем військової підготовки.

«Генерал-майор Михайло Забродський прийняв пропозицію волонтерського руху на чолі якого Маруся Звіробій зайнятися рекрутингом та попередньою підготовкою добровольців, які поповнять лави 95-ї окремої аеромобільної бригади ВДВ. Крім того, частина добровольчих інструкторів виявила бажання підписати контракт із ЗС України та передавати свій досвід курсантам в складі навчального центру ВДВ в проекті «Марусиних ведмедів», - розповів начальник прес-служби командування ВДВ підполковник Руслан Лінник.

Громадська організація «Марусин полігон» відбиратиме кращих із кращих чоловіків для подальшої служби у ВДВ. Контакти для бажаючих вступити в елітний підрозділ ВДВ та для уточнення деталей набору: (098) 807-30-15, (067) 462-00-61. 

Вимоги до претендентів: хороша фізична підготовка (по рівню фізпідготовки знижка є лише для водіїв категорії С), відсутність поганих звичок, вік від 18 років. З собою мати довідку про несудимість.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі