Події

В одному з сіл Житомирської області 33-річна жінка вбила чоловіка, а поліції сказала, що він впав на ніж

2 February 2016, 09:19

У селі Йосипівка Малинського району Житомирської області жінка намагалася видати вбивство за нещасний випадок, однак під тиском неспростовних доказів таки зізналася у жорстокому злочині. 

Про це Житомир.info повідомила прес-служба головного управління Національної поліції в Житомирській області.

«Уночі до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про смерть у власному будинку 36-річного жителя с. Йосипівки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що лікарів викликала місцева жителька, до якої прибігла дружина загиблого. Під час огляду тіла чоловіка правоохоронці виявили колото-різане поранення грудної клітини. Сама 33-річна господиня на момент приїзду поліцейських перебувала у відверто нетверезому стані. З плутаних слів жінки, її чоловік повернувся додому та, заходячи до кімнати, перечепився через килим, упав і нахромився на ніж», – йдеться у повідомленні.

Втім односельчани, яких опитали правоохоронці, розповіли про складні стосунки у родині, постійні сварки через надмірне захоплення подружжя алкоголем. Того вечора люди також чули голосні суперечки між господарями.

Судово-медична експертиза засвідчила, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового ураження життєво важливих органів. Характер ушкодження вказував на неможливість випадкового завдання собі такого поранення. Окрім того, на тілі загиблого експерти виявили ще дві дотичні рани від гострого предмета.

Врешті, під тиском отриманих поліцією відомостей жінка таки зізналася у жорстокому вбивстві. Вона спромоглася пригадати, що конфлікт між нею та чоловіком виник під час спільного вживання спиртних напоїв. У ході суперечки господиня стала розмахувати ножем і таки поцілила ним у свого опонента.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. Жінку було затримано за ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Нині їй офіційно оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За чинним законодавством вчинений злочин може обернутися для підозрюваної позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня у селищі Брусилові Житомирської області, намагаючись розборонити п’яну сварку між батьками, син випадково вбив матір.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі