Місто

Власник знесеного МАФу біля житомирського стадіону вважає дії влади «каральною акцією»

24 February 2016, 11:16

МАФ біля арки Центрального стадіону в Житомирі знесли незаконно, це була каральна акція.

Про це власник МАФу Роман Кучер заявив на сесії Житомирської міської ради 24 лютого.

«Я сам став жертвою нової-старої влади… Влада на моєму прикладі вирішила зробити каральну акцію, щоб іншим було непорадно», - сказав Кучер, та закликав народних обранців стати на його захист.

Голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк виступила на захист підприємця.

«Ми маємо жити в місті, де все буде робитися по закону, чи кожен буде робити що хоче і як хоче? Який термін часу надається кожному після того, як когось мають знести? Ви зносили згідно якого рішення? Ви не витримали процедуру», - заявила Цимбалюк.

Мер Житомира порадив Цимбалюк захищати підприємця в суді та нагадав про минулорічне рішення виконкому про знесення цього МАФу, яке підписала сама Цимбалюк, яка тоді була в.о. мера.

Перед початком сесії біля міської ради роздавали листівки на захист підприємця Романа Кучера.

Через годину після початку сесії, депутати ще не почали розглядати питання порядку денного, на сесії присутні 40 депутатів з 42.

Подробиці дивіться в сюжеті. 

Як повідомляв Житомир.info, вранці 15 лютого інспекція з благоустрою хотіла демонтувати МАФ на Старому бульварі, біля входу в Центральний стадіон. Власник Роман Кучер стверджував, що дії міської влади є незаконними, але в результаті підприємець підписав припис, де зобов'язався протягом тижня демонтувати МАФ самостійно, але згодом власник кафе подав до суду. Однак, 19 лютого після  позачергового засідання виконавчого комітету скандальний МАФ почали демонтувати. 20 лютого у Житомирі на Старому Бульварі біля входу в Центральний стадіон завершили демонтаж МАФу, який працював там більше 10 років.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі