Місто

У центрі Житомира проводять реконструкцію «Смачної зупинки»

12 March 2016, 16:30

Пообідньої пори 12 березня в центрі Житомира, біля танку на майдані Перемоги, робітники обгородили територію «Смачної зупинки» та зупинки громадського транспорту і проводять роботи.

Чи це демонтаж чергового МАФу, ми поцікавилися у директора КП «Інспекція з благоустрою» Житомирської міської ради Юрія Юзвінського.

Він відповів, що це звичайна реконструкція об’єкту.

«Власник об’єкту має всі документи, він розібрав свою стару зупинку і робить реконструкцію. У нього всі документи в належному стані», - сказав Юзвінський.

Власник МАФу, екс-депутат Житомирської міської ради Олег Малиновський розповів Житомир.info, що просто вирішив облагородити свій торговельний заклад, а разом з ним – і зупинку громадського транспорту.

«Там іде реконструкція об’єкта нерухомості з зупинкою громадського транспорту, в містобудівних умовах і в проекті це цілісний об’єкт. Тому його довелось загородити повністю, отримати дозвіл інспекції благоустрою на порушення ґрунту, і розпочали роботи. Там буде покладена тротуарна плитка та встановлені ліхтарі. Всі дозволи отримані, документи на оренду землі і дозвіл на будівництво присутні. Знаю, що люди почали хвилюватися і висловлювати припущення, що там зроблять автовокзал чи добудують другий поверх. Ні, це одноповерхова будівля, просто вирішили, що в центрі міста потрібно зробити щось красиве, адже тут багато приїжджих. Бо той об’єкт - це вже МАФ старого зразка», - розповів Олег Малиновський.

Як повідомляв Житомир.info, відкриття диспетчерського пункту з продажу квитків та «Смачної зупинки» на майдані Перемоги відбулося восени 2010 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі