Події

У Житомирі на Східній ще один автомобіль ледь не влетів в розкопану комунальниками яму, є постраждалі

16 March 2016, 10:50

Під ранок 16 березня у Житомирі на ділянці дороги по вулиці Східній, яка закрита для проїзду транспорту у зв’язку із проведенням комунальниками ремонтних робіт, Daewoo Nexia знесла огороджувальні конструкції, які пошкодили також припаркований поруч автомобіль. Постраждало двоє людей.

Про це Житомир.info повідомила перс-служба ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«Близько 4.30 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілими на вул. Східній в обласному центрі.  Попередньо було з’ясовано, що водій автомобіля Daewoo Nexia, 19-річний житель м.Житомира, рухаючись по вул. Східній і проїхавши перехрестя вулиць Київської-Східної, не помітив попереджувальних знаків про обмеження руху транспорту через проведення на цій ділянці ремонтних робіт і, не впоравшись з керуванням, зніс декілька огороджувальних конструкцій. При цьому один з бетонних блоків від удару відкинуло убік і він пошкодив припаркований біля тротуару автомобіль Audi. Автомобіль Daewoo зі значними механічними пошкодженнями зупинився безпосередньо біля розкопаного котловану дороги.  Унаслідок ДТП постраждали водій Daewoo та його 19-річний пасажир. Обоє були госпіталізовані до лікарні. Правоохоронці обґрунтовано підозрюють нетверезий стан водія. У молодика було взято кров для дослідження на визначення стану алкогольного сп’яніння», – йдеться в повідомленні.

Усі обставини дорожньої пригоди з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває проведення низки призначених експертиз.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня «Волгу», яка в’їхала у розкопану комунальниками яму на вул. Східній у Житомирі, тягли підйомним краном.

Фото ГУ НП у Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі