Влада

Юрій Мойсеєв залишається радником мера Житомира – буде займатися бюджетом розвитку

23 March 2016, 13:19

Депутат міської ради Юрій Мойсеєв залишається радником мера Житомира і буде займатися контролем за використанням коштів бюджету розвитку.

Про це Мойсеєв повідомив в коментарі Житомир.info 23 березня.

«Продовжую працювати в напрямку житлово-комунального господарства, тільки разом з Фешенком – до того часу, поки він не ввійде у курс справ, два-три тижні. Далі буду займатися бюджетом. На минулій сесії виділили 337 мільйонів бюджету розвитку і вже сьогодні бачимо, що відбувається: ми по всім напрямкам дали чималі гроші – на освіту 50 мільйонів, на охорону здоров’я 30 млн, на житлове господарство більше 40 млн, на комунальне господарство 80 млн – і вже починають підрядників підтягувать «своїх», хто, де, що буде робить. Тому є думка у міського голови створити робочу групу, яка буде займатися по кожним напрямком. Не кулуарно будуть заключатися договори, хто кому що пообіцяв, а буде робоча група розбиратися по всім підрядникам. Скоріше за все, ми розробимо новий типовий договір на виконання робіт, де будуть прописані гарантії всі, якість робіт, конкретні терміни виконання цих робіт. І будемо на конкурсних умовах визначати підрядника, який буде виконувати ті чи інші роботи», - пояснив Мойсеєв.

Радник мера вважає, що конкурси у більшості випадків будуть проводитися за системою ProZorro.

«Це буде система ProZorro, скоріш за все. Але все залежить від суми: якщо до 200 тисяч – це система ProZorro, якщо більше 200 тисяч – це однозначно буде тендер. І будемо безпосередньо контролювати, хто буде вигравати, хто буде приймати участь у цих конкурсах, тендерах. Не стоїть завдання дати кудись гроші і потім в кінці року і грошей немає, і робіт немає. Тому створюємо таку робочу групу і, скоріш за все, я очолю цю робочу групу», - розповів Юрій Мойсеєв.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 16 березня депутати проголосували за призначення Олександра Фещенка заступником мера з питань ЖКГ.

 

Мер Сергій Сухомлин та радник Юрій Мойсеєв (праворуч) на сесії міської ради 16 березня

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі